AC Kajaani – RoPS 2 harjoituspeli

Kahteen komeaan voittoon Suomen Cupin lohkovaiheen päättänyt AC Kajaani kohtaa lauantain harjoitusottelussa 2.3 RoPS/2:n Kajaanin Pallohallissa klo 20.00. Alkuvaikeuksien jälkeen voitot TPS:sta ja EIF:sta toivat Suomen Cupin Ykkösen lohko-B:ssa kolmossijan. Viime otteluihin merkittävästi vahvistuneelle AC Kajaanille tulevat harjoitusottelut tarjoavat hyvän pohjan joukkueen yhteenhitsautumiselle ja pelin edelleen kehittämiselle.

Lauantain vierailija RoPS/2 nousi Pohjois-Suomen Kolmosesta sarjatasoa ylemmäksi kauden 2018 päätteeksi. Nuori rovaniemeläisryhmä tulee varmasti tarjoamaan AC Kajaanille kovan vastuksen ja kentällä nähtänee myös useita RoPS:n liigajoukkueen harjoitusvahvuudessa esiintyneitä pelimiehiä. Vesa Tauriaisen valmentama RoPS/2 osallistui Kakkosen Cupiin saldonaan voitot PS Kemistä ja OLS:sta. CUP-taival kuitenkin tyssäsi AC Kajaanin tavoin lohkovaiheeseen joukkueen hävittyä oululaiselle JS Hercules:lle.

AC Kajaanin harjoitusvahvuuteen reilut pari viikkoa sitten liittyneelle ghanalaiskeskikenttäpelaaja Brite Andoh:lle Eurooppa ja Suomi ovat vielä uusi tuttavuus, mutta nuori mies pääsi jo avaamaan maalitilinsä AC Kajaanin paidassa Oskari Rounajan hienosta tarjoilusta CUP-ottelussa EIF:a vastaan.

”AC Kajaani on minulle uusi haaste ja ensimmäinen viikko oli vaikea etenkin sään vuoksi, mutta ihmiset ovat ottaneet minut hyvin vastaan ja asiat sujuvat koko ajan paremmin. Joukkueena haluamme taistella sarjan kärkisijoista tulevalla kaudella. Henkilökohtainen tavoitteeni on nauttia pelaamisesta ja auttaa joukkuetta tekemällä mahdollisimman paljon maaleja”; Andoh toteaa harjoitusottelua edeltävänä päivänä.

AC Kajaani-RoPS/2 potkaistaan käyntiin lauantaina 2.3 klo 20.00 Kajaanin Pallohallissa. Tervetuloa!

Joukkueiden Suomen Cupin lohkovaiheen tulokset:

26.1 KTP-AC Kajaani 4-1 – AC Kajaanin maalintekijä Topi Järvinen
2.2 TPV AC Kajaani 6-0
16.2 AC Kajaani-TPS 2-1 – Matias Juntunen, Thiago Trindade
23.2 AC Kajaani-EIF 2-1 – Brite Andoh, Didis Lutumba

20.1 JS-Hercules-RoPS/2 3-1
27.1 RoPS/2-PS Kemi 5-0
3.2 OLS-RoPS/2 0-1

-toimitus-

KAUSIKORTTI

2020 Kausikortti; 59 €

KAUSIKORTTIEN MYYNTIPISTEET KAUPPAKADULLA

Intersport Kajaani
Kelloliike P.Kainulainen Kajaani

MYYNTIAIKAA JATKETTU 31.1.2020 SAAKKA!

———————————————–

PÄÄSYMAKSUT 2020

(portilta)

AIKUISET 15 €

ERITYISRYHMÄT 13 €

eläkeläiset, opiskelijat, varusmiehet, työttömät ja nuoret 18-vuotta

ALLE 12 VUOTIAAT VAPAA PÄÄSY

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi

FACEBOOK

Social LikeBox & Feed plugin Powered By Weblizar