AC Kajaani – OPS 1-1 (0-1)

AC Kajaani ja OPS tasasivat pisteet Kajaanissa.

Ensimmäinen puoliaika jo näytti varsin selkeästi ottelun suunnan. Ac Kajaani hallitsi kenttätapahtumia ja OPS iski nopeasti vastaan ja satsasi erikoistilanteisiin. Vaikka vaarallisia tilanteita riittikin, niin ensimmäistä maalia saatiin odotella aina 39. minuutille asti. Ramirezin antama kulmapotku leijaili kajaanilaisten rangaistualueen sisään josta Daniel Kollar sai vaivoin nyrkkeiltyä sen väljemmille vesille. Pallo jäi kuitenkin aivan rangaistusalueen rajan ulkopuolelle suoraan Cornelius Stewartin jalkaan joka ei erehtynyt vaan ampui pallon voimalla maalin ylänurkkaan ja taukolukemiksi 0-1.

Toisella puoliajalla ACK vei peliä edelleen ja OPS tyytyi puolustamaan kurinalaisesti omaa johtoaan.  Ennen kuin tunti pelattu oli, sekä Michael Nzekwellä, että Alexander Akbarilla avoimet maalipaikat tasoittaa ottelu, mutta hienon ottelun OPS-maalilla pelannut Juho Keskinen venyi molemmilla kerroilla pallon tielle.

Kun ottelua oli pelaamatta reilu vartti, pääsi ACK pelaamaan miesylivoimalla. Kakhaber Samsonia viiletti täyttä vauhtia laitaa pitkin ja Pekka Räisänen ei osu taklauksella lähellekään palloa, vaan tilanne päättyy Samsonian varsin ruman näköiseen ilmalentoon. Erotuomari Miikka Lähdesmäki ei epäröinyt, vaan nosti tilanteesta suoraan punaisen kortin Räisäselle ja näin ACK:n loppukiri sai aivan uuden ilmeen. 72 minuutin kohdalla se onkin jo enemmän kuin lähellä tasoitusmaalia. Aleksander Akbar sai vahvalla haastamisella pakotettua OPS puolustuksen rikkomaan rangaistusalueen sisällä ja rangaistuspotkua antamaan juurikin Akbar. Laukaus vasempaan kulmaan, mutta Keskinen ei ollut tälläkään kertaa yllätettävissä ja taululla säilyi vierasjohto. Jo aivan loppuhetkille asti näytti, että OPS saa vietyä pisteet mukanaan Ouluun, mutta tuomarin antamalla lisäajalla Ac Kajaani onnistui viimein maalinteossa. Maalintekijänä Mika Hänninen, joka taiteili juuri ennen päätösvihellystä maalin suoraan kulmapotkusta.

”Voitettiin maalipaikat 16-2 ja silti peli päättyy 1-1. Ei tässä nyt voi tietenkään tyytyväinen millään tavalla olla. Jokainen jätkä kyllä pelasi hyvin tänään ja oltiin kentällä parempi joukkue. Mutta tämän takia me ollaan sarjataulukossa missä ollaan. Ei meiltä löydy vaan miestä joka laittaisi pallot noista paikoista reppuun. ” Puhisi Mika Lumijärvi ottelun jälkeen

”Ihan ensimmäiseksi pakko ottaa esille tuomarit. En yleensä heitä arvostele, mutta nyt on jo ihan pakko. Tämä on todella amatöörimäistä touhua. Linjatuomari sanoo, että lisäaikaa on kolme minuuttia ja kajaanilaiset tasoittaa viidennellä minuutilla. Ja muutenkin nämä viimeaikaiset tuomiot ovat olleet mitä ovat. Itse pelissä sitten jätkät pelasi hyvin ja todella lähellä oltiinkin kolmea pistettä. Toki kajaanilaiset rakensivat paljon maalipaikkoja, mutta maalissa pelannut Keskinen oli tänään aivan loistava. Monta mahtavaa torjuntaa ja sitten vielä se rankkari, harmi että tuo viimeinen kulma vei sitten nollapelin.” mietiskeli Luiz Antonio

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK