AC Kajaani matkustaa lauantaina MYPA:n vieraaksi

AC Kajaanin pelit jatkuvat lauantaina MYPA:n vieraana. Yhden kauden parhaista otteluistaan viime viikonloppuna pelannut AC Kaajani kaatoi AC Oulun vakuuttavan esityksen jälkeen lukemin 3-1. Kotijoukkueen maaleista vastasivat David Popa kahdesti ja Diego Lima kertaalleen.

 

Lauantain vastustaja MYPA on tällä hetkellä Ykkösen viimeisenä ja taistelee kynsin hampain sarjapaikastaan. Viimeistä edellisen kieroksen nousu kahden maalin takaa tasoihin TPS:a vastaan osoitti, että myllykoskelaiset eivät varmasti tule päästämään yhtään joukkuetta helpolla loppukauden aikana. AC Kajaani on tällä sarjataulukossa sijalla seitsemän 20 pisteellä. Sarjassa viidentenä oleva KTP on kuitenkin vain kuuden pisteen päässä. Jäljellä olevat ottelut ovat luonnollisesti myös näytönpaikka pelaajille ensi kautta ajatellen. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi AC:n voittoon Myllykoskella lukemin 1-2 ja Kajaanissa pisteet tasattiin luvuin 2-2.

 

Päävalmentaja Mika Lumijärvi oli erittäin tyytyväinen joukkueensa otteisiin AC Oulua vastaan ja samaan pyritään tietysti myös Myllykoskella.

– “Puolustimme kurinalaisesti ja pystyimme hyökkäämään monipuolisesti. Vaihto neljän puolustuslinjaan puoliajalla paransi hyökkäyspeliämme ja olimme toisella jaksolla jatkuvasti vaarallisia hyökkäyskolmanneksella. Saimme pidettyä Oulun pois maalintekopaikoilta ja olimme aktiviisia sekä fyysisiä. Hatunnoston arvoinen suoritus joukkueelta. MYPA peliä ajatellen olemme keskityneet olemaan vielä vaarallisempia nopeissa tilanteenvaihdoissa ja erikoistilanteissa.”

AC Kajaanin tavoin myös MYPA vahvistui kesän siirtoikkunan aikana. Suomen U21-maajoukkueessa esiintynyt laitapuolustaja Rico Finnäs ja KPV:sta siirtynyt hyökkäävä laitapelaaja Maksim Gussev pitävät varmasti AC:n puolustuksen kiireisenä. Kovat tehot viime kaudella Kakkosessa iskenyt hyökkääjä Jussi-Pekka Rämä on myös alkanut löytämään maalivirettään Ykkösessä.

Joukkue joutuu matkustamaan Myllykoskelle ilman loukkaantunutta Michael Ibiyomia. Jurgen Castanedan pelikunto ratkeaa vasta aivan ottelun alla.

MYPA-AC Kajaani käynnistyy lauantaina 31.8 klo 17.00 Matsia voi seurata tuttuun tapaan Elisa Viihde Sportilta. https://elisaviihde.fi/sport/2019-8-31-MYPA-ACK/444c535a-9e5b-4442-bc33-42082c4e2827

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK