AC Kajaani löi päätä Pallokerhon puolustukseen

Ottelu oli täysin ennakoidun kaltainen. AC Kajaani sai pitää palloa ja iisalmelaiset puolustivat valtavalla itsekurilla. Pallon siirtely ei tuottanut kajaanilaisille tulosta ja loppunumeroiksi jäi 0-0.

Ensimmäinen puoliaika lähti käyntiin kauden ennätys yleisön edessä. Katsojat näkivätkin kuinka Pallokerho parkkeerasi puolustuksensa jämäkästi maalin eteen. Vierasjoukkue piti kokoajan kymmenen miestä pallon alla ja linjojen välit pidettiin tiiviinä. Lisäksi iisalmelaiset hyydyttivät kotijoukkueen pelihalut kovilla taklauksilla.

Toisella puoliajalla meno kentällä ei muuttunut. AC Kajaani rakensi peliä ja sai luotua keskityksiä maalille, mutta ilman tulosta. Iisalmelaisten maalivahti Joonas Piippo ei joutunut pelissä esittämään isoja torjuntoja, mutta hoiteli leiviskänsä tyylikkäästi.

Kajaanilaisryhmälle ei jäänyt käteen ottelusta, kuin yksi piste. Toinen esille nostettava seikka pelistä oli, että AC-vahti Volodymyr Nitsetskyy torjui maalillaan kauden seitsemännen nollapelinsä.

[gdlr_button href=”http://palloverkko.palloliitto.fi/live/stats/Fixtures.aspx?fixtureID=Y9gH3tzjGGv5/iAttZ83Lg==&matchID=Fy8mv2NkbM2A42iM4bvM5w==&compID=93tb6mVpS8K1UwOPOn6KSQ==” target=”_self” size=”medium”background=”#ba211e” color=”#ffffff”]AC Kajaani – PK 37[/gdlr_button]

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK