Otteluennakko: AC Kajaani kohtaa TPS:n keskiviikkona Turussa

Kuva: Jussi Rämä.Luvaton käyttö kielletty.

AC Kajaani lähtee keskiviikkona metsästämään pisteitä Turun Veritas stadionilta TPS:n vieraana.AC nappasi kauden avausvoittonsa viime lauantaina MYPA:n vieraana lukemin 1-2, joka antaa joukkueelle varmasti lisää itseluottamus keskiviikon kamppailua ajatellen.Joukkueen maaleista vastasivat vahvan ottelun keskikentällä pelannut Brite Andoh ja vaihtopelaajana tarvittavaa lisävirtaa toiselle puoliajalle tuonut Topi Järvinen.

Voitosta ja tärkeistä pisteistä huolimatta päävalmentaja Ari Koskelle jäi ottelusta ristiriitaiset tunnelmat.

– Voitto sai matkustamisen tuntumaan lyhyemmältä ja hyökkäyspelimme toimi toistaiseksi parhaiten tällä kaudella.Maltoimme liikuttaa palloa rauhassa pitkillä hyökkäyksillä ja sitä kautta loimme paljon maalipaikkoja varsinkin ensimmäisellä puoliajalla, se on asia joka pitää saada mukaan myös tulevaan otteluun.Puolustamisemme oli kuitenkin ajoittain heikkoa ja sitä pitää parantaa paljon.TPS haluaa nopeasti linjan taakse ja prässää ylhäältä joten sen kanssa täytyy olla hereillä.Pelaamme keskiviikkona ensimmäistä kertaa luonnonnurmella tällä kaudella, joka tuo myös oman lisänsä peliin.

TPS:n leirissä koitti viime kauden uusi aika seuran pudottua Veikkausliigassa ja joukkuetta vuodesta 2014 luotsanneen Mika Laurikaisen jäätyä pois tehtävästään.Tommi Pikkaraisen komentoon siirtyneet turkulaiset ovat kuitenkin alkukauden perusteella osoittaneet olevansa varteenotettava kärkipään joukkue Ykkösessä.TPS on napannut kolmesta ottelustaan seitsemän pistettä kaadettuaan MYPA:n, TPV ja pelattuaan tasan EIF:n vieraana.

Tepsiltä löytyy riveistään runsaasti kokemusta mm. Sami Rähmösen,Mika Mäkitalo,Solomon Duahin ja Mika Ääritalon muodossa.Laajasta pelaajamateriaalistaan huolimatta Tepsilläkin on ollut oman ongelmansa etenkin hyökkäyspelinsä kanssa ja Veritaksen toistaiseksi epätasainen nurmi saattaa aiheuttaa ongelmia myös kotijoukkueelle.

AC:n Jürgen Castañeda uskoo Tepsin kaatuvan kunhan vieraiden puolustus pysyy tiiviinä.

– TPS on hyvä joukkue ja testi meille mutta uskon,että kun puolustusmuotomme pysyy tiiviinä ja käytämme omat tilaisuutemme, niin voitamme keskiviikon ottelun.Pelaamisemme joukkueena paranee päivä päivältä, mitä pidempään teemme töitä yhdessä.Kausi on pitkä ja on tietysti tärkeätä pystyä ottamaan voittoja myös vieraskentiltä.

TPS-AC Kajaani potkaistaan käyntiin keskiviikkona 15.5 klo 18.30 ja ottelua voit seurata tuttuun tapaan Elisa Viihteellä. https://elisaviihde.fi/sport/2019-5-15-TPS-ACK/5c4862b7-48e3-4026-a5b6-eca9d0119d6a

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK