AC Kajaani joutui taipumaan sarjakärki Hakan vieraana

Kuva: Jussi Rämä. Luvaton käyttö kielletty.

AC Kajaani joutui taipumaan sarjakärki FC Hakan vieraana lukemin 4-2. AC:n maaleista vastasivat David Popa ja Thiago Trindade.

Ottelua oli pelattu vain reilu kolme minuuttia, kun Dudan toimittama vapaapotku tavoitti David Popan pään, jonka pusku meni vastustamattomasti takakulmaan ohi Haka-maalia vartioineen Joonas Immosen. AC:n johtomaalin jälkeen Haka otti pallonhallinnan, mutta vieraat iskivät ajoittain vaarallisesti vastaan. Kun ottelua oli pelattu 17. minuuttia Duda pääsi jälleen näyttämään erikoistilanneosaamistaan, tällä kertaa kulmapotkusta. Dudan toimittama keskitys löysi taka-alueelle vapaaksi unohdetun Thiago Trindaden, joka pommitti pallon upeasti verkkoon, 0-2.

Peli jatkui edelleen Hakan hallitessa palloa, mutta AC:lla oli kuienkin erinomainen paikka siirtyä jo 0-3 johtoon, kun David Popa petasi Brite Andoh:lle hyvän laukaisupaikan, mutta ghanalaisen veto painu ohi maalin. Pian tämän jälkeen Haka kavensi, kun vieraiden toppari Niklas Friberg puski Anton Popovitchin lähettämän keskityksen verkon perille ja lukemat 1-2:een, joka oli lopulta myös ottelun taukotilanne.

Toista puoliaikaa oli pelattu kahdeksan minuuttia, kun Ykkösen maalipörssiä johtava Salomo Ojala iski pelin tasoihin, jälleen Popovitchin keskityksestä.AC:n vaikeudet erikoistilanteista jatkuivat pari minuuttia myöhemmin, kun Niklas Friberg puski pallon ohi Aati Riihimäen ja Hakan 3-2 johtoon.

AC oli lähellä tasoittaa ottelun hetkeä myöhemmin, kun Tatu Hoffren laukoi komeasti boksin ulkopuolelta kohti yläkulmaa, mutta Joonas Immosen onnistui venyttämään kätensä laukauksen tielle. Myös vaihdosta kentälle tulleella Michael Ibiyomilla oli tilaisuutensa tasoittaa ottelu, mutta Miken laukaus suuntautui päin Joonas Immosta. Hakan Antto Hilska ratkaisi pelin muutamaa minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua, kun hänen keskityksensä livahti AC:n maalin etukulmasta sisään ja näin ottelu päättyi 4-2 lukemiin.

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1194155

Seuraavaksi AC Kajaani kohtaa FF Jaron lauantaina 10.8 Liikuntapuistossa.Lauantain matsista loppukauden kausarit (5 ottelua) yhteishintaan 60 €. Juhlat jatkuvat myös ottelun jälkeen, kun Puisto Bowling ja Kaajanin Hokki järjestävät Oktoberfestin lauantaina klo 19 alkaen. Tulkaapa paikalle nauttimaan hyvästä ruoasta, juomasta ja seurasta! https://www.hokki.fi/oktoberfest-avaa-kiekkokauden-10-elokuuta-puistossa/

 

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK