AC Kajaani-JJK pelissä tehdään Hyvää!

AC Kajaani ja JJK taistelevat molemmille erittäin tärkeistä sarjapisteistä Ykkösen ottelussa lauantaina.

Lauantain peli on samalla Hope-hyväntekeväisyysottelu.
AC Kajaani ottaa vastaan lahjoituksena ehjiä vaatteita ja urheiluvälineitä, joilla tuetaan vähävaraisia perheitä. Keräyspiste on Lipunmyynnin läheisyydessä.

AC Kajaani hävisi vieraissa viime kierroksella sarjajohtaja EIF:lle 4-3 ja on pelannut 7 ottelua ilman voittoja. Viimeisin voitto on kotikentältä HIFK:ta vastaan 20.6. lukemin 2-1. JJK:n edellinen ottelu Jyväskylässä päättyi 2-2 Hakaa vastaan ja tällä hetkellä AC Kajaanin ja JJK:n piste-ero on neljä pistettä kajaanilaisten hyväksi. AC Kajaani ja JJK ovat kohdanneet kerran aiemmin tällä kaudella Jyväskylässä, jolloin pisteet jaettiin 2-2 tuloksella. Kajaanilaisten maaleista vastasivat tuolloin Mike Ibiyomi ja Alberto Ramirez.

Nyt pitäisi olla kaikki mukana…
AC Kajaani pääsee otteluun ensimmäistä kertaa täydellä kokoonpanolla, sitten 21.5. pelatun Haka kotivoiton jälkeen.
Jalkapöydän murtumasta toipunut laitapakki Jurgen Castaneda palasi kokoonpanoon EIF ottelussa pelaten 15 min pelin lopusta, samoin luumustelmasta kärsinyt Lukas Brambilla on mukana, kuten myös nivusvammasta toipunut Tatu Hoffren.

AC Kajaani vahvistaa puolustusta…
Seura on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Guinealaisen toppari Ousmane Sidiben (27v) kanssa. Sopimuksessa on optio myös kaudesta 2019.

Päävalmentajan mietteitä;
“Olemme tehneet eniten maaleja sarjassa, mutta vastaavasti päästäneet eniten. Suurimmat ongelmamme ovat olleet puolustuspelaamisessa. Osaltaan johtuen loukkaantumisista, mutta myös koko joukkueen huonosta puolustamisesta. Harjoituksissa ollaan käytetty paljon aikaa asian kuntoon saamiseksi ja uskon että se alkaa näkymään myös peleissä.

Lauantaina meidän ainoa tavoite on ottaa 3 sarjapistettä, jonka myötä saisimme lisää itseluottamusta ja voisimme lähteä peli kerrallaan hakemaan lisää voittoja”

Tule mukaan tekemään hyvää AC Kajaanin kanssa
Hope ry ottaa vastaan lahjoituksena ehjiä vaatteita ja liikuntavälineitä. Voit tuoda oman lahjoituksesi lipunmyynnin läheisyydessä olevaan keräyspisteeseen. Lahjoituksilla tuetaan alueen vähävaraisia perheitä.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK