AC Kajaani – JJK 0-1 (0-1)

AC Kajaanin tappioputki jatkui lauantaina kotiottelussa JJK:ta vastaan.
Kotijoukkue aloitti vahvasti ja alkuminuutit antoi odottaa hyvää myös kentällä, samalla kun kentän ulkopuolella AC Kajaani teki hyvää keräämällä vähävaraisille lapsille Hope-hyväntekeväisyysteemalla urheiluvälineitä ja rahaa.

JJK:lle ottelu oli tärkeä ja he olivat asennoituneet väkevästi lauantain peliin. 12 minuuttia oli pelattu, kun AC Kajaanin puolusti taas heikosti. Vaarattoman näköinen laitanousu oikealta ja keskitys AC Kajaanin maalille, josta jyväskyläläisten Samu Suoraniemi sai kenenkään estelemättä laittaa pallon kotijoukkueen maaliin. Vierasjohto 0-1.

Kotijoukkue joutui vajaamiehiseksi
Vajaa kymmenen minuuttia vierasmaalista AC Kajaanin Cristian Lasso vastaanotti syöttöä ja suojasi palloa. JJK:n pelaaja tuli vauhdilla takaa, jolloin Lasson kyynärpää osui häntä kasvoihin. Erotuomari ei huomannut tapahtumaa, mutta pelaajan jäädessä makaamaan kentän pintaan erotuomari katkaisi pelin. JJK:n pelaajalle tuli kasvoihin vertavuotava vamma. Erotuomari keskusteli tilanteesta avustavan tuomarin kanssa, jonka jälkeen nosti Lassolle punaisen kortin.

AC Kajaanilla oli paikkoja vajamiehisenäkin tasoittaa ja jopa voittaa peli, mutta lopputuloksena maalin tappio. JJK nousi voitollaan pisteen päähän AC Kajaanista, joten sarjan häntäpäässä tilanne kiristyi. AC Kajaanilla seuraavana kaksi vieraspeliä ja seuraava kotipeli AC Kajaani – FC KTP lauantaina 1.9.

-toimitus-

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK