AC Kajaani ja MYPA jakoivat pisteet Liikuntapuistossa

AC Kajaani ja MYPA pelasivat lauantaina Liikuntapuistossa jänittävän ottelun, joka päättyi lopulta 2-2 tasapeliin. AC:n molemmat maalit iski ghanalaishyökkääjä Lawson Bekui. Ensimmäinen puoliaika käynnistyi kotijoukkueen hallitessa palloa, mutta ottelu eteni pitkään ilman huippuvaarallisia maalintekopaikkoja.

Kesken AC:n painostuksen MYPA:n Anttoni Huttunen pääsi nousemaan boksiin laidalta ja hänen kääntönsä maalille livahti etukulmasta sisään 0-1. Melkein heti perään Matias Juntunen vapautti hienolla syötöllä Lawson Bekuin maalipaikkaan ja ghanalainen laukoi voimalla taukolukemiksi 1-1. Maaliputkensa avannut Bekui pääsi juhlimaan jo toista maaliaan jatkettuaan brassipuolustaja Dudan syötön lähietäisyydeltä verkkoon 2-1. Tämän jälkeen kotijoukkueella oli useita mahdollisuuksia kasvattaa johtoaan, mutta viimeistely ontui. Sen sijaan MYPA käytti mahdollisuutensa, kun ottelua oli jäljellä reilu kymmenen minuuttia, Nuutti Laaksonen nousi laidalla, toimitti pallon maalille ja takatolpalle vapaaksi unohtunut Tomi Saarelma laukoi ottelun päätöslukemiksi 2-2.

Ottelupöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1194128

Seuraavassa ottelussaan AC Kajaani kohtaa TPS:n lauantaina 6.7 klo 17.00.Kyseessä on Ykkönen tekee hyvää-teemaottelu. AC Kajaanin yhteistyökumppani hyväntekeväisyys ottelussa toimii Hope Ry. Ottelun yhteydessä kerätään lahjoituksena urheiluvaatteita ja liikuntavälineitä, jotka paikallinen Hope ry toimittaa edelleen alueen vähävaraisille lapsiperheille.

Oman lahjoituksesi voit tuoda lipunmyynnin yhteydessä olevaan keräyspisteeseen.Seura lahjoittaa lähialueen vähävaraisille lapsiperheille lippuja kotioteluihin, ja myös edustusjoukkue on mukana keräyksen toteuttamisessa. Tavaran lahjoittaminen on konkreettinen ja arvokas tapa auttaa! Lahjoitusten tulee olla ajanmukaisia, jotta lapsi voi tuntea samanarvoisuutta ikäistensä parissa.Muistathan myös, että lahjoitusten kunto täytyy olla hyvä. Hope –Yhdessä ja yhteisesti ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii 20 paikallistoimijan välityksellä eri puolilla Suomea.

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK