AC Kajaani hakee revanssia kotikentällä

Sunnuntaina sarjan 15. ottelukierroksella FC YPA matkustaa AC Kajaanin vieraaksi. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Ylivieskassa FC YPA:n 2-1-voittoon. Tuolloin kajaanilaisten kirivaihe ei lopussa tuottanut kaivattua tulosta, vaikka joukkue pääsikin pelaamaan noin puolituntia ylivoimalla. Maalinteossa toukokuun lopulla onnistuivat Michael Nzekwe ja ylivieskalaisilta Dragan Pejic ja Janko Vidic.

Edellisessä ottelussa viime sunnuntaina AC Kajaani otti tärkeän vierasvoiton Torniossa. TP-47 kaatui maalein 1-0. Voitolla kajaanilaiset katkaisivat kolmen ottelun voitottoman putken. Vimpelin nurmelle juoksee sunnuntaina myös isäntien uusin hankinta, kun brasilialainen Daniel Caumo tekee tämän kauden debyyttinsä Kakkosessa.
– Daniel on mukana viikonloppuna pelaajaluettelossa. Pelimies on tuonut tälle viikolle kaivattua kilpailua hyökkäykseen, tiivistää AC Kajaanin päävalmentaja Jarmo Korhonen.

Ottelusta AC Kajaanilta puuttuu keskikentän vahva työmyyrä Simon Chibueze. Miehelle tuli varoitustili täyteen Torniossa.
-Simon on ollut todella vakuuttava tällä kaudella keskikentän keskustassa ja meidän runkopelaajiamme. Tällä tasolla pelaamista ei kuitenkaan voi rakentaa yhden miehen varaan. Meillä on näyttöhaluisia pelaajia joukkueessa, jotka varmasti pystyvät kantamaan vastuuta keskialueella tulevassa pelissä, Korhonen sanoo.

FC YPA pelasi viime viikonloppuna 0-0 tasapelin Oulun Luistinseuran kanssa. Joukkue ei ole päästänyt edelliseen kahteen otteluun maaliakaan. YPA on ainoa joukkue, jolta AC Kajaani ei ole vielä tällä kaudella saanut pisteitä. Ylivieskalaisten kaksi parasta maalintekijää Vidic ja Pejic pitävät varmasti isäntien alakerran hereillä. Molemmilla miehillä on kasassa tällä kaudella neljä osumaa.

AC Kajaani – FC YPA
20.7. klo 18.30 Vimpelin Urheilukeskus

JALKAPALLOSTADION

Lönnrotinkatu 1
87100 Kajaani

AC KAJAANI RY

toimisto@ackajaani.fi
ackajaani07@gmail.com

Lippujen hinnat

15€ normaali lippu

13€ erityisryhmät

7€ 10-16-vuotiaat

ALLE 10-vuotiaat vapaa pääsy

Osta AC Kajaanin fanipaita!

Pelkkä paita: 30€

Paita nimellä: 40€

Paita nimellä ja numerolla: 50€

Maksu: FI29 5760 0320 0912 74

Paidan noutaminen tapahtuu kotiotteluiden yhteydessä lippuportilta!

FACEBOOK